blogger tarzı siteye reklam

Bir blog kurup ondan gelir elde edebilirsiniz.Tabi bu normal bir site kadar kolay olmaz.Çoğu reklam firması zaten ücretsiz domaine reklam vermiyor ama veren firmalarda var.
Blogunuzda reklam yayınlamak istiyorsanız, hiç şüphe yok ki en çok para kazandıran google adsense olur.Adsense reklamlarını bu linkten kayıt yaptırıp kullanabilirsiniz.Ancak adsense reklamlarını kullanırken çok dikkatli olun bu işi dünyada en iyi bilen firma google olduğunu unutmayın ve onu kandırmaya çalışmayın(sonuçta siz zararlı çıkarsınız).
Evet adsensenin alternatifi olarak düşünecek olursak aff.indirdik iyi bir tercih olur.Bu firma açılalı daha uzun bir süre olmadı ama kaliteli bir firmaya benziyor.Bunun yanı sıra ücretsiz alan adlarına reklam veriyor.Tık, kayıt ve sipariş başına belirlediği ücretleri veriyor.Tık ücretide piyasaya göre baya iyidir.Eğer sitenize indirdik reklamları koymak istersenizde buradan başvurabilirsiniz.

Bunlar tık başına para veren firmalar şuan aklıma gelen başka yok.Bunlarla birlikte birde üyelik başına kazandıran firmalar var.Onlardan ilki adtriblex ücretsiz sitelere reklam veriyor.Bu firmada mantık onların reklamlarına üye kazandırmanız.Üyelik başına 1,2,3 tl ye kadar kazandıryor.Kazancı bol bir sistem eğer üyelik yaptırabilirseniz.Bu firmayı kullanmak için buradan başvuru yapınız.
Max gelir de aynı adtriblex gibi üyelik bazlı çalışan bir firma ama burada arada tık bazlı reklamlarda çıkıyor.Burada da yine üyelik başına 1,2,3 tl ye kadar kazanabilirsiniz.Max gelire başvurmak için buraya tıklayın. 
Bunlarla birlikte gelir ortakları, zanox ,dgmax gibi firmalarda var.İsterseniz bunlarada başvurabilirsiniz.Bunlarda   
yine üyelik bazlı çalışan firmalardır.Unutmadan ödeme yöntemlerini ve minumum ödemelleri de söyleyelim;
adsense:100 dolar , banka havalesi
adtriblex:50 tl, banka havalesi
max gelir:50 tl banka havalesi
indirdik:50 tl banka havalesi
dgmax:50 dolar, banka havalesi
zanox:100 euro, banka havalesi
gelir ortakları:50 tl, banka havalesi
olarak ödüyor.Tabi bunlar şimdilik geçerli olanlar.

5 yorum :

Adsız dedi ki...

adtriblex içinde en iyisi:

mehmet nar dedi ki...

googleden ban yediniz heralde:)

atomsistem dedi ki...

Merhaba bu tür projeler gerçekten çok güzel umarımprojeniz beklenen ilgiyi görür

Web Tasarım Firma Sitesi site satın al

çiçekçi dedi ki...

herşey için teşekkürler

butik dedi ki...

thanks

Yorum Gönder

 
Copyright © 2011. Bilgi Merkezi - Bilgi Paylaşımı Haber , Sağlık , Webmaster , Program , Magazin ve Daha Fazlası
Video izle