paypal hesabı açma

Öncelikle paypal nedir? biraz ondan söz edelim.Paypal sayesinde internette kazandığınız paraları bir hesap açarak orada tutabilirsiniz.Sadece bu da değil bir çok online satış firmalarıda paypal ödemesi kabul etmektedir.
Yani paypalı bir kumbara gibi düşünün.Paypal güvenlik konusunda da hiç bir sıkıntı yoktur.Piyasadaki en güvenilir firmaların başında gelir ve milyonlarca kullanıcısı vardır.
Gelelim hesabın nasıl açılacağına, öncelikle buradan giriş yapıyoruz.Daha sonra kenardaki hesap açın butonuna tıklıyoruz.
Gelen pencerede bireysel mi yoksa ticarimi ona siz karar verirsiniz.Kendinize açıyorsanız bireyselin altındaki hesap açın butonuna tıklıyoruz.
Ardından açılan sayfadaki boşlukları dolduruyoruz.Ondan sonra en alttaki kabul edin ve hesap oluşturun butonuna tıklıyoruz.
Ardından karşınıza alttaki gibi bir sayfa gelecek burada sizden kredi kartı numaranızı ister.Bunu doldurup doldurmamak size kalmış.Daha sonra doldurma imkanınız var.Buradan alttaki hesabıma git linkine tıklayarak hesabımızı oluşturmuş oluyoruz.
Paypal hesabımızı oluşturduk.



1 yorum :

eMGi dedi ki...

Sanal kart ile paypal hesabı açılabiliyor mu?

Yorum Gönder

 
Copyright © 2011. Bilgi Merkezi - Bilgi Paylaşımı Haber , Sağlık , Webmaster , Program , Magazin ve Daha Fazlası
Video izle