internetten para kazanma yolları

İnternet kiminin hobisi, kiminin ilgi alanı, kiminin de işi olabiliyor.Öncelikle şunu belirteyim internetten para kazanmak sanıldığı kadar kolay birşey değildir.Ciddi bir uğraş ve emek isteyen bir iştir.Peki internnetten para nasıl kazanılır.
Birinci metot en yaygın olanı diyebiliriz.Kendinize bir web sitesi açarsınız.Açtığınız web sitesinin türüne göre para kazanma yoluda değişir.Mesala bir indirme sitesi açıyorsanız.Upload işinden para kazanabilirsiniz.Yada normal bir şekilde herhangi web sitesi açarak aldığınız sponsor reklamlarıyla para kazanabilirsiniz.Bu yol birazda mali duruma bakıyor.Yani siteyi açarken bir miktar para harcamanız gerekecek host,domanin vb.
İkinci olarak buna benzer bir şekilde hosta ve domanine para vermeden kendinize blog açarak para kazanma imkanınız var.Tabi bu normal bir web sitesine göre daha zor bir yoldur.Ama bu ücretsiz bir iştir.Zor olan yanı ise ücretsiz siteyi arama motorlarında üst sıralara taşımak daha zordur.Ayrıca reklam firmalarının bir çoğu ücretsiz sitelere reklam vermemektedir.Bu konuyla daha önce bir makale yazmıştım.Detaylı bilgi için ona bakabilirsiniz.
Ama şöyle bir tavsiyede bulunayım.Bence normal bir site açmadan mutlaka bir ücretsiz site açarak onu bir yerlere taşımayı deneyin.Hem tecrübe olacaktır hemde bu işin nasıl yapıldığını az çok öğrenirsiniz.
Bir diğer metot az kazandırır.Ama müşterisi çoktur aslında.Tık başı, anket doldurarak ve mail okuyarak para kazanılan siteler vardır.İnternette ptc adı altında bol bol kaynak bulabilirsiniz.Bu işi yaparken dikkat etmeniz gereken bir ton ptc sitesi veya anket sitesi var ama bir çoğu güvenilmez sitelerdir.Çok dikkatli bir şekilde araştırma yaparak hangisinin sağlam olduğunu bulup ondan sonra siteye üye olmalısınız.
Bunlarla birlikte online satış işleri var.Yine alış-satış yapılan pazarlama yapılan siteler var.Bunlarlada internetten para kazanabilirsiniz.
Siz bunlardan hangisine uygun olduğunuzu düşünüyorsanız onu seçersiniz.Kolay gelsin bol kazançlar. 

1 yorum :

anket doldurarak para kazanma dedi ki...

hocam anket doldurarak para kazanma konusuna malesef ben pek olumlu yaklaşmıyorum. zira anket doldurarak para kazanan pek görmedim desem yalan söylemiş olmam

Yorum Gönder

 
Copyright © 2011. Bilgi Merkezi - Bilgi Paylaşımı Haber , Sağlık , Webmaster , Program , Magazin ve Daha Fazlası
Video izle